Foto1 plein "Blikvanger van het ontwerp is ít Plein. Dat bestaat uit 3 zitelementen van blauw hardsteen en verschillend van hoogte en afmeting en 4 hoogstam appelbomen symmetrisch verdeeld over dit plein. Ze bedacht nog een leuk item (appelbomen scheef aan rekken), maar dat durfden we niet aan. Die appelbomen zijn er wel gekomen maar gewoon recht. We geven nu het goede voorbeeld snoep verstandig eet een appel."

Zakelijk
Tuin als visitekaartje

Doel van de herinrichting van dit gezamelijke pleintje voor een orthodonthiepraktijk en een tandarts- en implantatenpraktijk was vooral een mooie uitstraling en helderheid waar zich welke praktijk bevindt. Vaak stapten patiŽnten in de verkeerde praktijk binnen. De panden zijn gevestigd op een industrie terreintje, maar deze uitstraling was niet meer gewenst.

"Clarine had bij een collega van ons iets moois gemaakt dus lag het voor de hand om haar te vragen. Zij begreep onze wensen direct."

"Ik vind dat het geheel een visitekaartje is geworden voor onze praktijken. Op mooie dagen wordt steeds meer gebruik gemaakt van de blokken buiten om even te wachten. In onze pauzes maken we er zelf ook graag gebruik van. Voorheen konden we er niet zitten vanwege de felle zon (op het zuiden) maar nu is het hier heerlijk."


Tekening PleintjeFoto4 PleintjeFoto5 Pleintje